Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Esti un simplu spectator la succesul altora?

Tags: atelier de branding personal, atelier de branding

Vrei mai mult de atat? Te invit sa iti schimbi viata in mod radical, mai mult decat ai crezut ca este posibil. Si nu vei reusi decat prin munca serioasa, prin eforturi incredibil de mari.
Ceea ce conteaza este sa intelegi ca toata munca se depune cu eficienta maxima atunci cand vrei, cand esti determinat sa reusesti, cand ai toata motivatia din lume.

Te invit sa participi la un eveniment de marca, evenimentul anului 2014, Atelierul de Branding Personal, cu Paul Olteanu.

Cine este Paul Olteanu? Probabil tipul caruia ii vei datora schimbarea care sta sa apara in viata ta, schimbarea pe care o asteptai de o viata intreaga.

Este trainer si coach certificat in PCM (Process Communication Model), folosita in discursuri de catre presedintii americani si de catre NASA in pregatirea astronautilor. A fost Head of Strategy & New Business al agentiei de publicitate Headvertising, a condus departamentul de Sponsorship & Marketing al Asociatiei MaiMultVerde.

De asemenea, Paul Olteanu a fost si cel mai tanar bursier al programului de Leadership Creativ - Erisma, oferit de grupul Erudio, prilej cu care a interactionat si i-a avut ca profesori pe (si-acum deschide bine ochii!) Ioana Parvulescu, Oana Pellea, Mircea Toma, H.R. Patapievici, Cosmin Alexandru, Liviu Papadima si Robert Turcescu.

Mai multe detalii despre Paul Olteanu descoperiti aici >>>




"Am avut placerea si ocazia sa lucrez cu Paul Olteanu pe doua teme: Public speaking si Personal Branding.
Datorita specificului in care activez, am inteles ca fara aceste doua lucruri nu pot sa comunic asa cum imi doresc – atat prin propria prezenta personala, cat si prin activitatile in care sunt implicat.
Dupa un mic research mi-am dat seama ca Paul este persoana potrivita pentru a incepe o colaborare pe cele doua teme.
Am reusit impreuna sa gasim modalitati prin care am devenit mai eficient si in acelasi timp m-am simtit bine in proces. Atat Discursul Public cat si Brandingul Personal sunt doua teme foarte sensibile si sfatul meu pentru cei care mai ezita in a se implica, a se dezvolta, cu alte cuvinte – a progresa este sa apeleze la un profesionist.
Evolutia este incredibila!
Un mare “multumesc”!"

Daniel Popa – Country Manager @ Reynaers Aluminium

Ce iti propune Atelierul Branding Personal:

- sa-ti puna bazele unei increderi insurmontabile in propria ta persoana si in plus valoarea pe care o poti aduce in orice activitate,
- sa te ajute sa descoperi acel ceva la care poti fi cel mai bun si in directia caruia trebuie sa te canalizezi,
- sa te faca sa intelegi cat de important e sa iti ”dospesti” zilnic pasiunea,
- sa te faca vizibil, impingandu-te cumva in lumina reflectoarelor, si sa capeti notorietatea aceea cuminte care transforma procesul de cautare: nu mai esti tu cel care cauta, ci incepi sa fii cel cautat,
- sa-ti contruiesti o imagine puternica, foarte usor convertibila in folosul tau.

Detalii despre participare AICI>>>

Autor: Ilinca Dobrescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016