Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Singurul ghid care te invata sa iti gestionezi banii ca un profesionist!

Tags: ghid planificare finante, gestionare finante, gestionare bani

"Bugetul Familiei Mele" este un ghid esential pentru toti cei care doresc sa isi gestioneze banii cu eficienta maxima. Si cu cat vi se par mai putini bani, cu atat mai important este sa investiti intr-un ghid care sa va ajute sa devina mai multi si sa fie mai bine investiti!
Va dam si solutia cea mai buna, ghidul "Bugetul Familiei Mele".

Cat de bine va gestionati finantele? Cat de bine va descurcati cand vine vorba despre economisire? Cat de bine stiti sa va managerizati bugetul pentru ca luna dupa luna sa existe si cel mai mic surplus?

Daca va doriti prosperitate financiara, este timpul sa investiti in educatie, in sfaturile profesionistilor. Nimeni nu se naste invatat, evident. Insa este pacat ca anii sa treaca si sa stam la fel de prost la capitolul finante!

Nu mai stati deloc pe ganduri. Luati-va un Ghid practic chiar acum. In cateva zile va fi livrat si il puteti pune la munca in avantajul vostru! Nu uitati ca trebuie sa va puneti banii la treaba si ei va vor imbogati!

Iata si ce spun specialistii despre acest CD-ul nou lansat:

"Acest CD este instrumentul perfect pentru a va identifica, planifica si gestiona cu maxima eficienta veniturile si cheltuielile.
El va ajuta mai mult decat credeti sa va atingeti obiectivele strategice in genul celor mentionate mai sus (casa, masina, diverse alte proiecte personale) intr-un orizont de timp prestabilit.
Si va indica totodata care sunt cheltuielile nu foarte necesare sau daca este cazul sa va luati un al doilea job, sa va lansati intr-o afacere pe cont propriu sau sa renuntati la unele proiecte actuale.
CD-ul contine tabele in Excel, cu rubrici de venituri si cheltuieli defalcate pe luni, cu coloane de Planificat si Realizat. Nu este uitat niciun aspect legat de venituri si cheltuieli, iar completarea este extrem de facila."
Autor: MarketingPortal.ro


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016