Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Au mintit 8 milioane de oameni cu televizorul

Tags: bbc, frozen planet, ursi polari, animale

BBC-ul este in mijlocul unui urias scandal, dupa ce s-a aflat ca au prezentat mascat adevarul intr-un documentar: serialul "Frozen Planet", care prezinta viata animalelor din zona arctica, a inclus scene care nu au fost filmate in salbaticie, scrie The Telegraph.
Montajul documentarului facea totul sa para minunat: un urs polar filmat mergand pe banchiza, scena urmata imediat de nasterea puilor, in timp ce vocea realizatorului vorbea despre puii de urs, in general, care "se nasc la adapostul zapezii".
 
Cei mai multi telespectatori au crezut ca scena nasterii este una suprinsa in mediul natural, asta pana cand, pe site-ul BBC, a fost postat un un clip in care producatorul, Karthryn Jeffs, mentiona ca puii au venit de fapt pe lume la o gradina zoologica din Germania.

Conducerea BBC precizeaza ca autorii materialului nu au mintit niciodata telespectatorii, desi spun ca detaliul respectiv ar fi trebuit sa fie mai clar mentionat in cadrul reportajului. "Era imposibil sa filmam aceasta scena in salbaticie", explica un purtator de cuvant al BBC.

Controversata scena a fost difuzata pe 23 noiembrie si a fost urmarita de aproximativ 8
milioane de telespectatori.
 



A pair of two day old polar bear cubs. At this age they weigh less than a kilo so by weight are less than 280 times smaller than their mother. 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016