Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ceea ce faci acum este ceea ce iti doresti cu adevarat?

Tags: dezvoltare personala, vise, eforturi, pasiune, cariera

Citesc astazi cu bucurie despre oameni care isi traiesc visul. Iar cei mai multi nu sunt tineri. Cei mai multi dintre ei si-au construit o cariera pana la 30 de ani, pana la 40, pana la 50. Dupa care a urmat un moment in care si-au dat seama ca trebuie sa renunte, ca ceva ce s-a dovedit intr-un final mai puternic decat ei i-a facut sa porneasca, dupa nenumarati ani in acelasi domeniu, in cu totul alta directie.

Acelea sunt momentele in care prietenii, familia si toti cunoscutii ridica neincrezatori din sprancene. Intre un "a innebunit" si "criza varstei mijlocii" sau "nu mai stie ce face", omul respectiv isi urmeaza, in sfarsit, visul. Acelasi om a mai avut parte de reactii similare din partea unor oameni la fel de apropiati: in copilarie sau in tinerete cand a avut un vis, dar a ascultat de alti oameni in loc sa isi asculte inima.

Viata noastra se cladeste pe deciziile pe care le luam clipa de clipa. Putem sa construim imperii, insa acestea se pot darama intr-un minut daca le-am construit pe o temelie care pentru noi nu inseamna nimic.

Putem sa ne trezim in fata celei mai mari averi din lume si sa ne simtim cei mai saraci oameni. Trebuie sa fim siguri ca ceea ce vrem sa indeplinim chiar e ceea ce ne dorim cu adevarat. In caz contrar, eforturile noastre si viata noastra se vor risipi intr-o directie care ne va lasa mereu cu acelasi gol in stomac, cu acelasi regret ca nu ne-am urmat visul si ca nici macar nu am incercat.

Sa ne asiguram ca ceea ce construim este visul nostru si nu al altcuiva si ca ceea ce facem ne face cu adevarat fericiti. Multi oameni imi spun ca nu stiu ce vor sa faca sau ca nu au pasiuni. Cred insa ca numai incercand, descoperind lucruri noi si experimentand, amintindu-ne de ce ne placea cu adevarat sa facem cand eram copii, continuand azi sa exploram si sa traim cu adevarat, dincolo de stresul zilnic pe care il putem oricum diminua, orice om poate descoperi nu numai o pasiune, ci zece.

Sa incercam fiindca nu reusita conteaza, ci drumul pe care il vom parcurge zi de zi, stiind ca ne ascultam inima si ca ceea ce construim este ceea ce ne dorim cu adevarat.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016