Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Evita aceste trei greseli pe Twitter

Tags: social media, twitter, sfaturi social media, cont twitter, twitpic

Timpul costa bani. Iar timpul investit in social media poate sa aiba costuri serioase daca nu il gestionezi corespunzator. In plus, eforturile tale ar trebui sa aiba rezultate pe depline ca sa nu simti ca ai pornit cu stangul.

Social media ofera o multitudine de posibilitati de dezvoltare si de promovare, insa trebuie sa ai grija la anumite elemente care se pot transforma oricand in piedici pentru brandul tau.

Mesajele directe setate sa se trimita automat
reprezinta o astfel de greseala. Multe companii considera ca e mai usor sa folosesti o astfel de setare decat sa platesti un om care sa se ocupe de tot ce inseamna social media. Aceste mesaje sunt adesea trimise celor care devin abonati pe Twitter si contin sintagme precum: "Bine ai venit pe pagina mea. Ofer servicii de consultanta in domeniul social media. Trimite-mi oricand un mesaj daca ai intrebari".

Astfel de setari, precizeaza consultantul Megan Leap pentru Marketing Profs, nu sunt doar nepoliticoase, ci si daunatoare. In plus, sunt irelevante si oricine isi poate da seama ca sunt trimise in mod automat.

Un profil completat cu greseli: timpul limitat reprezinta rareori o scuza pentru astfel de greseli. Atunci cand profilul tau este vizualizat de mii de oameni, este recomandata o verificare atenta a modului in care au fost completate datele personale. Biografia online reprezinta un element important al rolului pe care il ai in acest mediu.

Poate consideram ca Twitterul nu are nicio legatura cu imaginile. Dar are. Si, in plus, sa nu uitam ca acum exista si TwitPic.com creat special pentru distribuirea fotografiilor si a clipurilor video. Daca iti lipseste imaginea de la profil, remediaza acum aceasta problema. Oamenii au incredere in alti oameni, nu in avataruri automate.

In definitiv, atunci cand ne amintim ca social media merita mai multa importanta decat aleg unele companii sa ii ofere, o sa ne fie mult mai usor sa evitam astfel de erori care vin, la urma urmei, din decizia de a trata acest mediu cu un interes scazut.

Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

Adrian Popescu 24-Dec-2011 19:53:32
Si daca nu intru pe mizeria asta de twiter mai trebuie sa am grija sa nu comit aceste trei greseli ???

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016