Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fa o pauza exact cand nu ai timp de una

Tags: dezvoltare personala, fericire, obstacole, implinire, incredere

Albert Einstein a spus ca nu ne putem rezolva problemele daca gandim la fel ca atunci cand au aparut acestea.

Daca ne reamintim ca lumea e asa cum o vedem noi, vom intelege ca solutia la cele mai multe probleme poate sta uneori chiar in fata noastra, dar poate fi invizibila daca nu stim sa privim.

Atunci cand simtim ca problemele se acumuleaza si ca nu mai avem timp nici sa respiram, trebuie sa luam o pauza si sa facem exact ceea ce acum ni s-ar parea imposibil: sa luam o pauza. Cel mai bun moment pentru a trage aer in piept e cand nu ai timp sa faci asta.

Sa luam pe rand fiecare sarcina, fiecare obstacol, sa le depasim si sa trecem mai departe cu incredere. Atunci cand ni se pare ca avem de facut o suta de lucruri in acelasi timp nu facem decat sa acumulam stres din motivele gresite. Daca ne reamintim ce e important pentru noi, ne vom directiona energia in mod natural catre ceea ce avem de facut.

Viata e fie plina de probleme, fie de posibilitati. Depinde de noi ce varianta alegem fiindca vedem ceea ce decidem ca vedem.

E bine sa traim din plin fiecare zi, sa acceptam ambele aspecte ale vietii, cea pozitiva si cea negativa, precum si toate starile prezente intre diferite extreme ale felului in care ne simtim. Nu trebuie sa ne concentram doar pe a fi fericiti, ci pe a avea o viata plina si... condimentata. Sa ne concentram, asadar, sa ducem o viata completa, plina cu toate ingredientele. Fericirea constanta nu ne poate singura la implinirea personala.

Chiar daca aceste stari sunt necesare, nu ne intaresc asa cum ne vor intari actiunile pe care le luam sau starile prin care trecem cand depasim un obstacol.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016