Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Lista salvatoare: lucruri pe care nu trebuie sa le toleram

Tags: dezvoltare personala, organizare, timp, ganduri negative, ganduri pozitive

A tolera lucrurile negative din viata noastra inseamna sa ne dam acordul pentru a fi nefericiti si pentru a aduna motive de care sa ne plangem ulterior. Suntem insa responsabili pentru modul in care ne construim viata, pentru felul in care ne dezvoltam ca oameni si pentru cum alegem sa ne dezvoltam afacerea sau cariera.
Iata 5 aspecte din viata noastra pe care nu avem de ce sa le toleram:

1. Oamenii care ne supara. Nu exista legi impotriva oamenilor care ne aduc parca uneori nori de furtuna in viata. Dar exista legile noastre, ale propriei vieti, prin care putem decide sa ne indepartam de astfel de oameni si sa petrecem timp alaturi de oameni inteligenti, pasionati si care se bucura ca fac parte din vietile noastre.

2. Propria negativitate. Fii atent la gandurile negative care ne pot influenta mai mult decat am putea crede. Cu totii vorbim cu noi insine, insa nu suntem intotdeauna constienti de ce ne spunem sau de cum ne afecteaza aceste cuvinte. Incepe sa asculti cu atentie si inlocuieste gandurile negative cu unele pozitive.

3. O casa dezorganizata, un spatiu de lucru dezorganizat, o viata dezorganizata. Scapa de aglomerarea produsa de lucrurile inutile. Arunca lucrurile pe care nu le folosesti si pastreaza totul in ordine si curatenie. Viata ta se va imbunatati vizibil.

4. Propria graba. Daca simti ca esti continuu in graba si daca dimineata nu-ti ajunge timpul nici macar pentru micul dejun, nimeni altcineva nu e vinovat in afara de o organizare ineficienta. Mergi la somn mai devreme si trezeste-te cu o jumatate de ora inainte orei stabilite pentru a avea timp sa mananci in liniste.

5. Presiunea exterioara de a te potrivi intr-un grup. De multe ori, singurul motiv pentru care altii vor sa te potrivesti intr-un anumit loc sau grup este pentru ca ulterior sa te poata ignora si sa-si vada mai departe de treburile lor. Nu te conforma si fii tu insuti pentru ca esti singura persoana care ar trebui sa fii.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 4 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016