Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

N-ai nicio scuza

Tags: dezvoltare personala, incredere, rabdare, prioritati

Numai ca tu le gasesti pe toate. Dimineata o sa vrei sa mai dormi un pic. Seara o sa stai pana tarziu, cel mai probabil in online sau la o terasa cu prietenii. A doua zi o sa gasesti toate motivele din lume pentru afacerea ta care inca nu merge.

Lipsa banilor e cauza majora. Pe urma, statul iti pune bete in roate. Prietenii nu te sustin. Familia nu crede ca vei reusi. Omul de langa tine crede ca e o idee care nu va functiona. Ai toate motivele din lume ca sa te convingi ca nu vei reusi. Felicitari. Ce faci mai departe?

Stii de ce nu functioneaza. Stii ca s-ar putea sa dai gres. Dar daca asta inca te macina, daca in fiecare zi te trezesti nemultumit si cu regretul ca nu ai incercat, ce mai astepti? Niciunul dintre motivele de mai sus nu reprezinta nimic.

Daca ai rabdare si incredere, daca muncesti mult si nu renunti, o sa ai parte de o surpriza mare: te vei trezi multumit. Vei vedea ca lucrurile se misca. In unele zile vei da de obstacole. Dar le vei depasi. O sa le depasesti din ce in ce mai usor. O sa ai din ce in ce mai multa incredere.

Zona aia de confort o sa dispara. Nu o sa mai vrei sa stai degeaba online. Nu o sa mai vrei sa iesi in fiecare seara in oras. Nu o sa mai vrei sa ai aceleasi prioritati. Vei fi alt om. Un om care isi urmeaza visele.

O sa treci prin multe schimbari. Multi dintre cei care erau langa tine sa iti spuna ca nu esti in stare sa mergi pe un drum numai al tau vor disparea. Nu vor suporta sa te vada incercand. O sa ii demoralizeze cumplit gandul ca tu s-ar putea sa reusesti. Fiindca TU nu esti ei. Iar ei isi spuneau propria poveste atunci cand incercau sa te convinga ca nu vei reusi.

Increderea lor in tine nu trebuie sa fie increderea ta in tine. Tu vei reusi. N-ai nicio scuza.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016