Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Nimic tehnic. Doar putina publicitate pentru suflete

Tags: dezvoltare personala, prezent, incredere, povesti de succes, sansa

Nu o sa mai vorbesc astazi despre cum sa cresteti traficul pe Facebook sau despre importanta unui cont de Pinterest pentru un business. Sau de ce o afacere are nevoie de un om de PR si de ce e neaparat nevoie sa ai habar de managementul financiar.

O sa va spun doar ca toate acestea sunt egale cu zero daca nu credeti in voi si daca nu va imaginati ca puteti ajunge oriunde in viata. Exista un mecanism pe care nu ni-l poate descrie nicio carte si pe care nu il putem invata pe de rost de nicaieri: cel al increderii.

Increderea in noi nu poate fi disimulata, cel putin nu pe termen lung. Si, oricum, o astfel de prefacatorie nu ne-ar ajuta cu nimic. In fata unor greutati, am da bir cu fugitii. Increderea reala, cea care se construieste printr-un exercitiu zilnic, prin a face efectiv ceea ce cu o zi inainte credeam ca nu putem, e cea mai buna incredere si cea mai trainica.

Si se construieste prin noi si prin alti oameni care au descoperit aceeasi forta pe care o avem in noi insine. Increderea in ce putem face ne duce acolo unde ne dorim si ne ajuta sa ii sprijinim si pe altii scriind aceste povesti de succes si de incredere, povesti reale care sa ii inspire si pe alti oameni, la randul lor, sa isi asculte inima si sa isi indeplineasca visele.

Nimic pe lume nu ne face mai fericiti decat aceasta armonie intre ceea ce gandim, ceea ce facem si ceea ce ne dorim. Atunci cand suntem sinceri cu noi si cu ceea ce vrem, incepem sa actionam in directia potrivita.

Acela este momentul in care spunem ca "se aliniaza planetele" fara sa stim ca intreaga viata poate fi la fel de organizata daca am privi cu alti ochi fiecare zi. Exista lucruri extraordinare in fiecare clipa si exista ceva frumos in orice zi. Prezentul in sine este un dar de care trebuie sa ne bucuram si este timpul in care descoperim cele mai multe oportunitati.

Fiecare secunda este o noua sansa de care trebuie sa fim constienti fiindca a nu trai in prezent inseamna a trai numai pe jumatate. Sa nu ne lasam prinsi de trecut, dar nici de mirajul unui viitor pentru care in prezent nu facem nimic.

Viata pe care o traim zi de zi este cea mai importanta si este din care nu ar trebui sa irosim nicio secunda. Sa nu uitam ca putem face absolut orice si ca totul tine de ceea ce alegem in fiecare secunda: sa ne acordam sau nu o noua sansa.

Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016