Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Marturisiri ale unor angajati Apple despre aspectele negative ale muncii in renumita companie

Tags: apple, secrete, companie, angajati, standardele de securitate apple, angajator

In domeniul IT, aproape toata lumea isi doreste sa lucreze la Apple. Pare un vis frumos pe care multi si-ar dori sa si-l poata indeplini. Exista insa si situatii mai putin fericite si departamente in care munca si alte aspecte par sa ii faca pe angajatii respectivi sa isi doreasca sa fi ales alt angajator.

Mai multi angajati Apple au fost de acord sa dezvaluie cum s-au simtit in cadrul companiei, in mai multe interviuri acordate publicatiei Businessinsider.com.

Robert Bowdidge a declarat astfel ca secretomania din cadrul companiei i-a influentat negativ viata personala:

"Nu puteam sa-i spun sotiei mele nimic, stia ca lucram intr-o cladire diferita chiar peste strada si ca stateam pana seara tarziu, dar nu stia ce fac. Pe urma a trebuit sa merg in Manchester sa lucrez si a vrut sa vina cu mine. A trebuit sa o refuz fiindca in momentul acela ea lucra pentru IBM si stiam ca managerul de proiect ar fi luat-o razna numai la gandul ca ar fi putut afla competitorii despre aceasta miscare".

Kim Scheinberg povesteste despre sotul ei, angajat la Apple, si care a inventat o versiune Intel a Mac OSX care rula pe PC-uri.

Lui Bertrand Serlet, vicepresedintele senior al departamentului de dezvoltare de software, i-a placut ideea. I-a spus sotului lui Kim ca nimeni nu trebuie sa mai afle despre acest proiect si ca intregul birou de acasa va trebui reorganizat incat sa respecte standardele de securitate Appple.

Un angajat anonim poveste, noteaza Businessinsider.com, ca in interior cultura companiei tine mult la pastrarea secretelor, iar toate deciziile sunt luate de echipa de marketing.
Autor: Stefan Matei


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016