Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Este oficial! Vinul rosu lupta impotriva diabetului, cancerului si imbatranirii!

Tags: vin rosu, resveratrol, vin resveratrol, vin rosu cancer

Un ingredient pe care il gasim in mod natural in vinul rosu poate deveni cel mai puternic aliat impotrvia multor afectiuni asociate varstei inaintate. Discutam despre diabet de tip 2, cancer, Alzheimer si nu numai.
Numerosi cercetatori din intreaga lume leaga resveratrolul, compusul din vinul rosu, de efectele de stopare a procesului de imbatranire, cu formele sale de impact negativ. Cercetarile arata ca resveratrolul lupta impotriva mai multor afectiuni metabolice si de tip inflamator.

Cercetatorii considera resveratrolul ca fiind un amplificator al activitatii sirtuinelor, o familie de proteine ce se regasesc in intregul organism, proteine care lupta impotriva afectiunilor asociate imbatranirii, afectiuni precum diabetul de tip 2, cancerul si Alzheimerul, noteaza Descopera.ro

Mai mult, oamenii de stiinta au aflat faptul ca resveratrolul amplifica actiunea SIRT1, proteina care sporeste puterea de actiune a mitocondriilor. Desi aceste cercetari au mai fost efectuate si legatura dintre resveratrol si SIRT1 a mai fost studiata, acum se cunoaste in mod clar modul in care substanta din vinul rosul functioneaza si faptul ca este direct responsabila de anumite procese biologice din organismul uman.

Iata o serie de cercetari care ne determina sa trecem, in drum spre casa, pe la magazinul de vinuri pentru o sticla din licoarea care poate ameliora efectele imbatranirii asupra corpului nostru si nu uitam sa il bem cu masura!


sursa foto: www.sxc.hu
Autor: Adela Simonescu


Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Ultimele comentarii

0