Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cel mai mare mister de pe YouTube: 78.000 clipuri incarcate de un singur user in 9 luni. Fiecare de 11 secunde

Tags: mister youtube, 80.000, clipuri, matei mancas, utilizatorul, 11 secunde, fundal sonor

Un canal de YouTube a devenit cel mai faimos in ultima perioada dupa ce au fost incarcate aproape 80.000 de clipuri de doar 11 secunde din septembrie 2013 si pana in prezent. Toate clipurile au fost incarcate pe acelasi cont si pana in acest moment inca nu se stie cine este utilizatorul responsabil pentru aceasta performanta.

Ceea ce uimeste insa cu adevarat este continutul acestor clipuri: imagini cu dreptunghiuri albastre si rosii, pozitionate diferit in fiecare clip si cu un fond sonor sacaitor, citeaza HotNews.ro.

Singurul comentariu postat de detinatorul contului e acesta: Matei is highly intelligent. Singurele doua clipuri diferite sunt cele care ilustreaza o secventa dintr-un serial de desene animate si o imagine a Turnului Eiffel.

Imaginea cu Turnul Eiffel si numele de Matei i-a facut pe multi sa faca cercetari pornind de la aceste doua indicii.

​Astfel, The Guardian scrie ca Matei e un nume romanesc si se intreaba daca nu cumva aceste clipuri au fost incarcate fie de IT-istul Matei Basarab din cadrul Universite Paris sau de catre Matei Mancas, student la Universitatea Mons.

Clipurile sunt postate la fiecare 4 minute ceea ce inseamna ca, cel mai probabil, un soft este responsabil de incarcarea acestora pe YouTube. Evident, nu au intarziat sa apara teoriile conform carora extraterestrii incearca sa comunice cu noi sau ca spionii isi transmit mesaje pe care doar ei le pot intelege.

HotNews.ro aminteste si de teoria conform careia o organizatie secreta cauta talente in criptografie astfel ca a lansat acest demers. In acelasi timp, exista si posibilitatea ca unele companii din video-streaming sa posteze astfel de clipuri pentru a face teste si pentru a analiza anumiti parametri.

Mai jos puteti viziona doar unul dintre clipuri. Celelalte circa 80.000 pot fi vazute pe canalul utilizatorului misterios.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/y4paHQs4jrQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>



Foto.

Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016