Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

iPhone 5 C, varianta (mai) ieftina, a fost lansat oficial

Tags: ipone 5 c, iphone 5 ieftin, model nou iphone

Apple a lansat o varianta mai ieftna a modelului iPhone 5c, cu mai putina memorie, in incercarea de a atrage consumatorii atenti la pret, noul smartphone fiind disponibil in 5 tari, transmite Bloomberg.
IPhone 5c cu 8 GB spatiu de stocare costa 429 de lire sterline (circa 700 de dolari) in Marea Britanie, fata de 469 de lire in cazul modelului lansat anul trecut, cu memorie de 16 GB, potrivit Apple.

Noua versiune este disponibila in Marea Britanie, Franta, Germania, Australia si China.

Anul trecut, Apple a lansat in premiera doua versiuni iPhone. Modelul de top 5s a fost insotit de o varianta mai ieftina, 5c, care preia specificatiile generatiei anterioare, avand insa o carcasa din plastic, mai ieftin de fabricat.

Modelul 5c nu a avut succesul scontat, majoritatea clientilor optand pentru varianta mai performanta.

IPhone 5c a fost tras in jos de pret in tarile unde operatorii de telefonie mobila nu obisnuiesc sa ofere discounturi semnificative pentru terminale la contractarea unui abonament, comenteaza pentru Bloomberg un analist de la ISI Group.



 

Totodata, Apple a anuntat ca a actualizat specificatiile tehnice ale celui mai ieftin iPad de 9,7 inci din oferta, cu un pret de referinta de 399 de dolari. Modelul a fost dotat cu un procesor mai rapid si camere digitale mai performante, compania cautand sa-si consolideze pozitia pe o piata tot mai aglomerata de produse concurente.

IPhone este cel mai important produs din portofoliul Apple, generand mai mult de jumatate din veniturile companiei in ultimul an fiscal.

Actiunile Apple au inchis marti la New York in urcare cu aproape 1%, la 531,4 dolari. De la inceputul acestui an, actiunile Apple au coborat cu 5,3%, in timp ce indicele de referinta Standard & Poor's 500 al bursei de la New York a avansat cu 1,3%.


Foto
 

Autor: Mihai Georgescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016