Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Noul aspect Twitter ii nemultumeste pe utilizatori

Tags: twitter, aspect, utilizatori, facebook, like, postare, modificari

Pana la 28 mai, toata lumea va folosi noul aspect al retelei de socializare Twitter. Anuntul a fost facut luna trecuta, iar pana la data anuntata va fi implementat pentru toti utilizatorii care au cont de Twitter.
Mai multi oameni au deja profilul implementat, chiar daca nu au ales aceasta optiune. Spatiul in care acestia pot scrie e mult mai mare, iar imaginea pe post de header, similara "cover"-ului pe Facebook a capatat si ea niste dimensiuni mai generoase.

In plus, utilizatorii pot face ca o postare sa ramana in partea de sus a paginii, similar modului in care putem selecta o postare pe Facebook. Aceste noi modificari nu par sa ii multumeasca deloc pe cei care au beneficiat, fara voia lor, de noile schimbari.

Chiar daca schimbarea a fost facuta, acestia nu se multumesc sa lase lucrurile asa cum sunt, iar postarile pe pagina oficiala a Twitter nu au intarziat sa apara.

Mai jos redam doar cateva din cele selectate de Mashable.com:

"Arata un pic ca Facebook-ul, sa fiu sincer."

"Nu, te imploram, e mai mult decat groaznic, nu ne obliga sa schimbam profilul. Uram Facebook."

"Nuuuuu....! Pot sa-l schimb inapoi?!"

Asa se face ca multi utilizatori au preferat ca distinctia dintre cele doua retele sa ramana una la fel de clara si sa nu apara aceste similitudini peste noapte, aspecte care nu au facut decat sa scoata la iveala nemultumirea utilizatorilor.

Si, ati ghicit, a fost un implementat si un buton de "Like", chiar daca in acest moment poate fi folosit doar pentru useri.
Autor: Stefan Matei


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016