Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Noul design WhatsApp va costa Facebook miliarde de dolari. Uite cum va arata

Tags: modificari whatsapp, design whatsapp, apeluri gratuite whatsapp

WhatsApp, cea mai utilizata aplicatie de mesagerie mobila, urmeaza sa fie modificata dupa ce luna trecuta a fost achizitionata de Facebook, pentru suma de 19 miliarde de dolari.
Utilizatorii nu trebuie sa fie ingrijoratie, deoarece abordarea in privinta mesajelor private nu va fi modificata, iar schimbarile vor fi favorabile, anunta seful executiv al WhatsApp.

Prima modificare pe care urmeaza sa o implementeze WhatsApp este integrarea de apeluri gratuite din al doilea trimestru al anului.

“Vom introduce voce in WhatsApp in al doilea trimestru al anului”, a anuntat Jan Koum, reprezentant al companiei.

De asemenea, design-ul aplicatiei de mesagerie mobila urmeaza sa fie imbunatatit, astfel incat sa fie cat mai atractiva pentru utilizatori.

Cei de la WhatsApp spun insa ca schimbarile nu vor fi drastice: "Daca parteneriatul cu Facebook insemna sa ne schimbam valorile, nu am fi facut-o. In schimb, am format un parteneriat care ne va permite sa continuam sa operam in mod independent. Valorile noastre fundamentale nu s-au schimbat. Principiile nu s-au schimbat. Tot ceea ce a facut din WhatsApp liderul in mesagerie personala va exista in continuare" spune Jan Koum, presedintele executiv al companiei.



Jurnalistii de la Gizmodo estimeaza ca aceasta modificare a design-ului aplicatiei ar putea costa Facebook 16 miliarde de dolari.









Sursa: Gizmodo

Autor: Mihai Georgescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016