Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Platile cu cardul pe Internet au crescut de trei ori in primele 2 luni

Tags: plata cu cardul, internet, taxe, ghisee, online, comenzile online

Continuam sa vorbim, chiar si in 2014, despre o neincredere a oamenilor cand vine vorba de platile efectuate in online. Amanam, pe cat posibil, conectarea unor servicii si nu renuntam la alternativele traditionale precum plata facturilor la ghisee sau depunerea unor sume de bani direct la banca.

Mai de nevoie decat de voie, cedam usor-usor in fata acestei reticente. Pe masura ce site-urile isi schimba modalitatile de plata, ne vedem siliti sa umblam si noi la convingerile atat de bine batute in cuie si sa devenim adepti ai platilor in online.

Pe cat de neincrezatori la inceput, pe atat de fideli acestor servicii ajungem sa devenim la final. Fiindca este, nu-i asa, de o mie de ori mai usor sa-ti platesti facturile din fata biroului decat sa incerci sa ajungi dupa program la trei ghisee situate la distanta considerabila una de cealalta in vasta intindere a orasului.

In plus, comenzile in online cresc, fie ca vorbim de produse sau servicii, iar posibilitatea de a incheia facil nenumarate tranzactii se transforma intr-un obicei cat ai timp sa dai un click.

Mai mult, a crescut si nivelul taxelor si impozitelor platite direct cu cardul pe Internet, ajungand la un total de pana la trei ori mai mare fata de aceeasi perioada similara din 2013, ajungand, potrivit Forbes Romania, la 6,6 milioane lei.

Intr-un comunicat Visa Europe citat de Forbes se precizeaza ca "Internetul permite contribuabililor sa-si plateasca taxele oricand si de oriunde si sa evite astfel eventualele cozi de la ghisee. La sfarsitul anului trecut, 96 de primarii acceptau plata online a taxelor si impozitelor locale, prin ghiseul.ro sau platformele proprii".

Acelasi sistem de plata disponibil la administratiile fiscale e disponibil si in online, iar plata se poate face cu orice tip de card bancar. Folosind actul de identitate, putem afla ce sume avem de platit, explica Forbes, acestea putand fi achitate partial sau integral.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016