Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reclama zilei: Adobe stie cate ceva despre marketing

Tags: marketing, reclama zilei, de marketing, marketing cloud, adobe

Spotul pe care vi-l propunem azi face reclama la serviciile Adobe Marketing Cloud si a fost prezentat la Festivalul de Publicitate de la New York, de luna trecuta. Spotul a rulat si la televizor, fiind primul pentru care compania a cumparat spatiu TV in ultimii 10 ani.
Cu mult umor, se scoate in evidenta importanta suitei de servicii de Marketing Cloud (de la analytics la optimizare media pentru orice campanie) care te pot ajuta sa eviti dezastrul, interpretand aiurea datele si nestiind cine exact da clic pe bannerele de reclama.
 
Produsul fictiv din clip – enciclopedii in forma tiparita – este unul care nu are nicio sansa sa inregistreze o crestere brusca si fulminanta a vanzarilor. Dar exact asta se intampla. Sau cel putin asa pare. 
 
La final, ni se atrage atentia sa nu facem prea multe presupuneri cand vine vorba de marketing. 

Spotul de anul trecut al brandului, cel cu cimpanzeul vorbitor, a dus la o crestere de 25% in departamentul de digital marketing, ceea ce acum reprezinta 25% din veniturile totale ale companiei.

Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016