Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reclama zilei: Cavalerismul nu a murit

Tags: marketing, reclama zilei, gentlemen only, simon baker, cavalerism

Cavalerismul nu a murit, ci supravietuieste intr-o sticla de parfum, noua aroma de la Givenchy, Gentlemen Only, care il are ca imagine pe actorul australian Simon Baker.
Gentlemen Only este o interpretare moderna a aromei clasice a brandului, Gentleman, din 1974. Spotul (vezi mai jos) il prezinta pe ambasadorul brandului, Simon Baker, intr-un costum impecabil plimbandu-se prin ploaie, fara a-si pierde farmecul, calmul si tinuta. Isi demonstreaza doza de cavalerism, oferindu-si umbrela unei frumoase demoazele care isi pierde taxiul, desi este unica fiinta imbracata in rosu, punctand marea de tonuri inchise din jur. 
 
Actorul a declarat ca a fost incantat de ideea de a participa intr-o campanie care vorbeste despre cavalerism, care vorbeste despre barbati intr-o maniera prospata. 
 
Saptamana trecuta, brandul a facut o campanie de sampling in Londra. A ales cativa barbati aratosi pentru a imparti mostre atat barbatilor, cat si femeilor, in timp ce efectuau gesturi simple si elegante, cum ar fi deschisul unei usi, oferirea unei umbrele sau ajutand la transportul unor bagaje prea grele.
 
Aceasta tema a cavalerismului este binevenita, mai ales ca ultimele studii arata ca toare calitatile inrudite, in special dorinta de a-i ajuta pe ceilalti, sunt considerate extrem de atractive de femei.
 



Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016