Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reclama zilei: Chimioterapia rebranduita

Tags: marketing, reclama zilei, cancer, copii, supereroi

Copiii cu cancer sunt, in multe moduri, o anormalitate a naturii. Si ne doare pe noi ca adulti sa-i privim cum se chinuie. Nu putem sa nu ne gandim ca nu ar trebui sa treaca prin asa ceva.
Iar tratamentul cu chimioterapie este unul dureros si de durata. Asa ca specialistii unui centru de tratare a cancerului din Sao Paulo, Brazilia, A.C. Camargo Cancer Center, si-au dat mana cu Warner Bros. Pentru a concepe o campanie menita sa-i faca pe copii sa nu se mai sperie in fata chimioterapiei.
 
Initiativa ii are in prim-plan pe supereroii iubiti de copii: Batman, Superman, Femeia Fantastica si Green Lantern care sunt facuti sa treaca prin niste experiente similare cu ale lor, dar  se vindeva datorita „Superformulei”. 
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

Gyongyver 06-Iun-2013 23:21:14
Intentia medicilor este buna, dar metoda aleasa consider una paguboasa fiindca copiii sunt incurajati sa fuga intr-o lume inexistenta. Dumnezeu, stapanul vietii, in schimb este real. El aude si e capabil sa ne ajute. Si are sa ne dea in Cristos consolarea adevarata chiar si in fata mortii, Dumnezeu ne ofera cadoul Lui real si atat de bun incat depaseste orice imaginatie umana. Si noi totusi preferam fanteziile mincinoase.

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016