Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reclama zilei: De ce cu totii avem nevoie de Van Damme

Tags: marketing, reclama zieli, jean-claude van damme, erou

GoDaddy este cel mai mare registru de nume de domenii si cel mai mare furnizor de tip web-hosting. Are un venit anual de 1,3 miliarde de dolari si creste rapid. Peste 55 de milioane de nume de domenii sunt administrate de GoDaddy. Compania pretidne ca inregistreaza, reinnoieste sau trasfera mai mult de un nume de domeniu in fiecare secunda a fiecarei zile. 11 milioane de clienti din intreaga lume folosesc unul din cele 40 de produse ale companiei pentru a crea un site web sau o afacere online.
De-a lungul anilor, GoDaddy si-a creat o anumita reputatie, ridicand sprancene cu reclame cat se poate de provocatoare (vezi aici una cu o domnita voluptoasa). Iar ultima incercare este si mai socanta ca de obicei, caci este cat se poate de ciudata.
 
Ultimul spot, creat de Deutsch din New York, intitulat „Brutarul” se deschide cu imaginea patronului unei brutarii care munceste in bucataria sa. Multumita noului site GoDaddy, primeste mulet comenzi online si pare ca este coplesit.
 
Si, de niciunde, apare eroul filmelor de actiune din anii ’90, Jean-Claude Van Damme, in spagat, tinand ritmul si zambind languros.
 
Eroul (considerat declansatorul intern al actiunii de succes, un fel de inger pazitor adica) sta si atarnat de tavan, canta si din cuptor, apare chiar si in frigider. 
 
Daca nu va simtiti inspirat, vizitati si site-ul dedicat.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016