Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reclama zilei: De ce nu trebuie sa dai SMS cand conduci

Tags: marketing, reclama zilei, sms in timpul condusului, accident, compasiune

Un nou documentar marca Werner Herzog exemplifica in jumatate de ora pericolele trimiterii de SMS in timpul condusului. Este o campanie sponsorizata de AT&T, cu sprijinul a trei furnizori de conexiune wireless Verzon, Sprint si T-Mobile 0 creata cu ajutorul agentiei BBDO din New York.
Este un film destul de greu de urmarit, tocmai din cauza durerii cuprinse in cele patru povesti diferite ale unor accidente devastatoare spuse de oameni implicati (victime, autor, familii si politisti).
 
Filmul este convingator tocmai pentru ca prezinta si opinia a doi soferi autori de accidente care au fost de acord sa fie filmati. Fiecare dintre acestia a omorat mai mult de o persoana. Inainte de film ai impresia ca i-ai uri imediat, dar lucrurile sunt mai complexe decat crezi.
 
In acest fel, filmul este cat se poate de direct in mesajul sau, desi este imbibat de compasiune pentru victime: „Vreau ca oamenii sa se uite la mine, sa afle ce am facut si ce am cauzat si sa spuna ca nu vor sa fie in pielea mea”, spune Reggie Shaw, unul dintre soferii vinovati. „Pune-ti telefonul jos cand conduci si vei fi mai in siguranta la volan. Tot restul lumii este mai in siguranta in jurul tau”, continua el.
 
Poate este cinic sa afirmam asta, dar documentarul este eficient de convingator tocmai pentru ca nu mizeaza numai pe mila si moralitate. La un anumit nivel, apeleaza la egoism. Normal ca poti relationa cu victimele, dar la fel o faci si cu soferii, caci si ei sunt persoane normal, asa ca si tine. Daca lovesti pe cineva, ii distrugi lui viata, dar ti-o distrugi si pe a ta si pe a celor pe care-i iubesti. Punct.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016