Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reclama zilei: Epifania diminetii perfecte via Pinterest

Tags: marketing, reclama zilei, pinterest, dimineata perfecta

Pinterest este platforma sociala ideala unde ne putem crea lumi de vis, unde putem sa ne intrupam cele mai nebunesti fantezii si dorinte. Este mediul unde ne ducem pentru a ne bucura vizual de mici bucurii luxoase ale vietii.
Asa ca nu este nicio surpriza faptul ca agentiile de publicitate se dau peste cap sa gaseasca campanii care merg fix acestui mediu.
 
Agentia Baldwin& a luat asta ca pe o provocare si si-a prezentat noile produse, samponul si balsamul Red Ruby Groovy cu aroma de grepfruit de dimineata si lamaita, intr-o maniera cat se poate de interesanta. Sloganul brandului fiind “Red Ruby Groovy wakes up your wonderfulness” (Red Ruby Groovy te trezeste la minunea lumii, aproximativ, tr.n.), creativii s-au gandit imediat la board-urile despre dimineata de pe Pinterest.
 
Asa au ajuns sa vada ca exista peste 300 de board-uri intitulate „dimineata perfecta”. S-a nascut astfel un concurs ‘Your Perfect Güd Morning’ in urma caruia Keri Pfeifer a fost desemnata castigatoare.
 
Aceasta a putut sa-si traiasca dimineata perfecta, conform pozelor puse pe board-ul ei, in Tulum, Mexico.
 
Cei dintre voi care se gandesc sa participe, va dam un link catre pagina de concurs AICI. Urmariti si filmuletul si vedeti daca merita.

Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

Adrian Popescu 15-Apr-2013 13:36:50
Creati-va lumi perfecte in spatiul virtual ( defulati-va sau refulati-va acolo ) caci in spatiul real nu sinteti capabili sa traiti . Spatiul real va pute si in loc sa FACETI CEVA CONCRET sa il schimbati sa il faceti mai bun mai frumos , fugiti de voi si de toti in ireal . E si asta un fel de a va droga .....

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016