Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reclama zilei: Extravaganta muzicala de la KFC

Tags: marketing, reclama zilei, kfc, craciun

Pentru a balansa toate reclamele siropoase de Craciun care au invadat netul si televizorul, a aparut un nou trend al spoturilor cu o viziune mai realista asupra sezonului sarbatorilor care este, sincer vorbind, foarte stresant. Ceea ce poate duce la o punere in scena cat se poate de comica.
Dovada: noul spot al KFC facut pentru Marea Britanie. Acesta incepe clasic cu doua mamici care se iau la bataie din cauza unei papusi. Se opresc apoi pentru o clipa si, cantat, isi varsa tot oful. „Lucrurile care ne-au separat odata nu mai conteaza”.
 
Asistam apoi la o excursie muzicala in care sunt luate peste picior toate traditiile de Craciun: colindatul, batutul cu bulgari, masa traditionala, copiii care ii spun poezii Mosului.
 
Cantecul in sine este o parodie, dar suna bine si invita la fredonat, datorita coloritului eufonic special. Finalul insa este mai potoloit si invita privitorii sa scrie un mesaj pecifist pe Twitter unei persoane cu care vor sa faca pace de Craciun, folosind hashtag-ul #UniteThisXmas.

Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016