Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reclama zilei: Fantezii erotice cu solutii de curatare

Tags: marketing, reclama zilei, gospodina, fantezii, clorox

Tevile infundate nu sunt foarte atragatoare. Gandeste-te numai la combinatie de substante care intra pe teava pentru a o face nefunctionala: par, scame, urme de sapun, o chestie vascoasa maro neidentificabila. Iar procesul de indepartare a blocajului? Nici el nu da pe dinafara de sexi.
Sau poate este?! Produsul Liquid-Plumr al brandului Clorox se sprijina pe marea traditie erotica a fanteziilor gospodinelor de rand si incearca sa condimenteze un produs cat se poate de mundan, promitand un pic de agitatie creatoare care sa zguduie rutian zilnica.
 
Liquid-Plumr „curata toate tipurile de tevi”. Nu e deci de mirare ca gospodina aflata in necaz, cand pune mana pe sticla de solutie incepe sa viseze cu ochii deschisi la un instalator sexi (pe nume Peter) care ii vine la usa in ajutor. Si care, culmea, poate sa o faca fericita in numai sapte minute. 
 
Dialogul este cat se poate de explicit, dar creativul Jason Elm, de la agentia DDB California, spune ca exista si o valoarea instrctiva a spotului: „Vedeti cum aratam in imagini demonstratia de desfundare a tevii. Importanta este tesatura fanteziei pe care o cream in jurul acestui fapt”.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016