Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reclama zilei: Google

Tags: marketing, reclama, google, cuplu, nastere

Este 9:30 dimineata. Esti deja la birou. Sotia ta, insarcinata in noua luni este acasa, abia reusind sa coboare din pat. Dar, multumita, Google, vei petrece fiecare secunda din zi intercationand cu ea, bucurandu-te de emotiile nasterii, fiindu-ti teama alaturi de ea si neputand sa faci nimic altceva in anticiparea momentului crucial.
Aceasta reclama din Marea Britanie pentru Google incearca sa umanizeze tehnologia prinn ilustrarea usurintei cu care functioneaza, dar si a necesitatii integrarii ei in viata de zi cu zi. Cum altfel putem fi conectati cu cei dragi, cand acestia nu pot fi tot timpul alaturi de noi?

Fundalul sonor, caracteristic brandului, inlocuieste vocea din off. Melodia a fost facuta celebra de filmul Little Miss Sunshine si pare menita a surprinde profunda bucurie a existentei, fara note de sobrietate. Si, desi lumea in care traim nu mai pune accent pe conversatiile telefonice si a facut pasul spre mai putin intimul mesaj scris, intelegem ca ceea ce conteaza cu adevarat este sa fim atenti la persoana cu care comunicam pentru.... a asigura perpetuarea speciei.

Spotul reflecta destul de convingator si adecvat modul in care barbatii experimenteaza sarcina. Normal ca trebuie sa-i cumpere sotiei ananas, fara a rade pe seama ei si fara a se enerva ca ea este un pic pasivo-agresiva si stii ca iti va duce la subsol colectia ta de albume, nu pe a ei de suporturi de lumanari, pentru a-i face loc juniorului.

Google se vrea aici prieten mijlocitor, secretara, terapeut, consilier financiar, harta si moasa in acelasi timp.
 


Foto: captura YouTube
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016