Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reclama zilei: Invata sa infesi copilul cu Samsung

Tags: marketing reclama zilei, samsung, galaxy s4, tata, bebelus

Daca stam sa ne gandim bine, nimic nu este mai putin glamour, mai lipsit de stralucire decat un proaspat tatic. Cel care petrecea odata pana tarziu, care era nelipsit la toate meciurile de divizie, intra intr-o noua lume: cea a produselor pentru bebelusi si create de bebelusi.
In ultimul sau spot, Samsung ii targeteaza tocmai pe ei, pe proaspetii tatici (bine, poate si pe mamicile care sunt induiosate de taticii simpatici si de bebelusii lor pe care ii au in grija). Este o incercare de a se indeparta de campania un pic cam fortata prin care Samsung Galaxy S4 era marketat ca alternativa cool a tinerilor la iPhone. Accentul se muta deci de pe prezentarea telefonului ca simbol al statutului social pe cea de instrument menit sa simplifice viata de zi cu zi.
 
In aceasta reclama, tatal ramane pentru prima data singur cu bebelul si incearca sa-l linisteasca si sa-l infase. Mami suna sa verifice, dar este anuntata ca poate sta plecata si un week-end intreg, caci baietii se descurca.
 
Cu o mana pe copil, tatal nu poate sa manevreze si navigarea pe net, asa ca foloseste comanda vocala pentru ca telefonul sa-i extraga de pe YouTube un clip care sa-l invete ce sa faca. Voila! 
 
Cu ajutorul telefonului, proaspatul parinte isi infasa perfect copilul. Bucuria tatalui este aproape palpabila si pare sa-l cuprinda si pe bebelus care incepe sa zambeasca. Se dovedeste insa ca relaxarea lui este de alta natura...
 


Foto: Captura YouTube
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016