Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reclama zilei: Jaguar

Tags: marketing, homeland, jaguar, masina decapotabila, ridley scott

In lumea publicitatii, o masina sport foarte rapida, cu consum redus de combustibil, cu un aspect aerodinamic si de un rosu aprins. Se pare ca este nevoie si de o poveste filmata profesionist in genul unui trailer al unui block buster.
Se ia deci actorul momentului, i se pun niste ochelari de soare, se adauga o fata frumoasa cu un iubit periculos si se arunca totul intr-o masina decapotabil. Fundalul sonor este, cum era de asteptat, asigurat de Lana Del Rey.
 
Nu v-am spus ce era mai important: masina este un Jaguar. Spotul este un filmulet branduit Ridley Scott si poarta numele Desire (Dorinta, tr.n.). Actorul principal este cel dins erialul mult preamiat cu Emmy, Homeland, Damian Lewis (care ste britanic, poate ca v-ati dat deja seama), iar actrita este Shannyn Sossamon (pe care ati vazut-o ultima data in Povestea unui cavaler din 2001). Trailerul are si o melodie originala, "Burning Desire" a frumoasei cu ochi de peste Lana Del Rey.

Dupa urmarirea acestui spot de 1:20, iata ce putem deduce: Desire este povestea livrarii unei masini care nu decurge conform planului. Lewis, imbracat la costum, il joaca pe Sydney Clark, cel care trebuie sa livreze un Jaguar F-Type la un bogat om de afaceri. Dar, pentru ca "in desert, nimic nu este simplu", ajunge sa fie partas la o lupta intre un gangster si fosta lui sotie.

Rolul fostei sotii este de a flutura pistolul la cativa centimetri de tampla lui Lewis, in timp ce urla la el sa conduca. Nici gangsterul nu se lasa mai prejos si urla la actorul principal numindu-l "Prince Harry" si hiperventiland intr-o punga de hartie.

Pare a se fi inspirat din filmele BMW de prin 2011. Oare Jason Statham era in vacanta cand s-a turnat filmul?
 




Sursa foto: captura YouTube
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

Adrian Popescu 25-Mar-2013 12:10:24
Inutilitatea zilei , fara de care se poate trai decent si moral : Jaguar .

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016