Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reclama zilei: Lurpak

Tags: lurpak, unt, marketing, omenire, clip publicitar

Lumea se indreapta inspre haos cu rapiditate. Dar cel putin avem mancarea buna de partea noastra, ceea ce ne-a ajutat sa supravietuim milenii intregi. Acesta este mesajul noului spot Lurpak.
Spotul (realizat de Wieden + Kennedy din Londra) este unul uluitor vizual. Nici un alt clip publicitar nu iti va face mai multa pofta ca spoturile untului danez. E aproape pornografica afisarea de mancaruri frumos colorate, pline de textura. E imposibil sa nu simti caldura focului sau aromele aburinde. 

Totul datorita secventelor close-up ale produselor finale (dar si ale procesului de creare a acestora), care sunt pe cat de agresive, pe atat de incitante pentru stomacul nostru.

Fundalul sonor este unul ritmat, in ton cu miscarile sacadate ale bucatarilor.

Lurpak nu ne spune doar ca ne face mesele mai gustoase, ci ca ne ajuta sa trecem peste vremurile grele. Primele flacari de pe aragaz ne introduc si in putin context istoric: "Omenirea nu a supravietuit doar cu spanac”, spune vocea din off. "Cu stomacul plin, am mers inainte datorita meselor create de propriile maini". Vedem apoi cum se pregatesc mesele astea mitice: placinta taraneasca, budinca cu paine si unt si macaroni cu branza. Fiecare manuire a cutitului, ungere a feliei, gratinare sau operatiune de mestecare este insotita de o bataie in tobe.

"Daca am trait dincolo de Era Glaciara, putem sa trecem si de saptamana asta. Ziua de maine, suntem gata pentru tine", spune vocea din off.

Lurpark incearca sa ne faca sa uitam de sentimentul de vinovatie acre ne este inoculat de dietele moderne care pun semnul crucii deasupra untului. 

Spotul TV de 60 de secunde este inclus intr-o campanie de marketing de 15 milioane de dolari care va rula in cinema, in print, in format digital, reclame outdoor si experientiale.
 


Foto: Captura YouTube
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 4 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016