Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reclama zilei: Masina cu care vom lupta impotriva extraterestrilor

Tags: reclama zilei, marketing, dodge, joc video, invazie extraterestra

Sunt rare reclamele care ma vrea sa dureze mai mult. Dar iata ca azi suntem norocosi cu acest spot de 30 de secunde pentru Dodge Charger, marca Crysler.
Asistam la un show futuristic plasat intr-un oras al viitorului, 2046, numit Defiance, care este situat pe ruinele actualului St. Louis. Este vorba despre o cursa impotriva raselor de extraterestri ajunse pe pamant in scop invadator care au reusit sa puna rasa umana in dificultate. 
 
Nu si pe Dodge insa. Dupa cum vedem si in reclama, care debuteaza temporal in zilele noastre si continua pana in 2046, masina Dodge Charger este atat de puetrnica si versatila, incat supravietuieste Apocalipsei si invaziei extraterestre. 
 
Nu este deloc de mirare ca spotul pare extras dintr-un joc video, caci este vorba despre o investitie uriasa de bani intr-o campanie de marketing care include un joc video multiplayer online (Defiance), un serial TV (Syfy) si o masina. 
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016