Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reclama zilei: Noul ambasador al Diet Coke este...

Tags: reclama zilei, diet coke, cola, pepsi, taylor swift, beyonce

Despre Taylor Swift se stie ca, daca nu are gust de bomboane sau bule, nu se atinge de nicio bauatura si nu-i lipseste Cola dietetica din frigider, pentru ca aceasta o intelege. Nu e de mirare deci ca artista a devenit ambasadorul de brand pentru Diet Coke. Saptamana trecut a fost lansat primul spot avand-o pe ea vedeta.
Reclama repune in scena procesul artistic de scriere a cantecului "22" de pe ultimul album la solistei acre, pare-se, implica multe note de jurnal, ruj rosu si cola dietetica. Mesajul cantecului este unul abordabil, asa ca vocei principale i se alatura multi alti tineri spumosi. Cine nu ar adera la un vers-mesaj care suna cam asa: "It seems like a perfect night/To dress up like hipsters" (Parea ca este seara perfecta pentru a ma imbraca ca un hipster, tr.n.)?

"Taylor Swift creeaza o muzica ce te face sa te misti. Are puterea de a ne vorbi, de a trece prin noi, uneori inainte sa ne dam seama ce se intampla", spune Diet Coke intr-o declaratie oficiala.

<iframe width="450" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/NqZLWUetLWg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Consumatorii de publicitate spun insa ca tanara solista este mai credibila in rolul ei, decat este Beyonce in cel de ambasador Pepsi. 
 
<object width="560" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/_2smYVl0zrk?hl=en_US&amp;version=3"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/_2smYVl0zrk?hl=en_US&amp;version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016