Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reclama zilei: Pepsi si Beyonce

Tags: marketing, reclama zilei, beyonce, pepsi

A fost un an bogat in evenimente pentru Beyonce: a cantat la cea de-a doua punere in functie a presedintelui Obama, a cantat in pauza de la Finala Super Bowl, lucreaza acum la al cincilea album , iar H&M va lansa o colectie de costume de baie care-i poarta numele. Iar HBO a difuzat un documentar de 90 de minute despre fabuloasa ei viata. Si sa nu uitam ac nu este decat luna aprilie.
Popstarul isi continua drumul catre cucerirea lumii cu un spot Pepsi: intr-un minut, cantareata este prezentata cum isi exerseaza miscarile de dans intr-un studio. Pe fundal se aude urmatorul single, "Grown Woman" (subtil, intr-adevar).

Beyonce ajunge intr-un punct mort, asa ca isi deschide o cutie de Pepsi, prilej cu care isi poate vedea reflectate in oglinzile din jur imagini de-ale ei din trecutul glorios al videoclipurilor de succes: "Crazy in Love", "Single Ladies" si alte cateva. Beyonce din era noastra mimeaza miscarile alter-egourilor, dovedind ca, desi are 31 de ani, inca mai poate.

Prezenta multiplelor Benyoce pare a fi prea mult pentru aceasta lume, asa ca oglinzile se sparg in bucati. Eroina isi distruge rivalele prin dans. Mesajul ar fi ca Beyonce nu poate fi intrecuta decat de Beyonce insasi. Asa ca este vremea pentru o noua gura de Pepsi (normal, nu dietetic!).

 "Imbratiseaza-ti trecutul, dar traieste pentru prezent", ne sfatuieste ea.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

Adrian Popescu 08-Apr-2013 15:06:11
Asta este exact ceea ce ii trebuie unui om normal ; pepsi si beyonce . Daca nu ar exista acestea doua lumea ar pieri ......am muri cu totii.....

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016