Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reclama zilei: Reactii controversate la promovarea Sudului Australiei

Tags: reclama zilei, marketing, nick cave, australia, vin

Cand vine vorba sa promovezi o regiune, o tara, este foarte greu sa-i multumesti pe toti. Se vor isca, inevitabil, orgolii zgandarite, voci care sa critice sau sa aplude vizunea artistica aleasa.
Asa se intampla si in cazul spotului de fata care vorbeste despre pasiune cu care sunt facute vinurile si mancarurile in sudul Australiei. 
 
Barossa Wine foloseste ca fundal sonor melodia lui Nick Cave „Red Right Hand” si a creat mult zgomot in social media.
 
Jeffrey Darling, cel care a creat reclama declara ca intentia a fost sa se scoata la suprafata vitalitatea, traditia si dorinta de a petrece timp in spatiul promovat. Accentul este pus pe pamant, pentru ca directorul creativ, James Rickard, crede ca acesta si oamenii care-l cultiva fac diferenta dintre aceasta regiune viticola si altele. „Comuniunea speciala dintre artizanii vinului si acest sol unic creeaza niste produse exceptionale”, spune el.
 
Exista si critici care cred ca atmosfera generala este una apasatoare, suicidala chiar, din cauza ritmului melodiei lui Nick Cave. 

Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016