Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reclama zilei: Reclama sterila la lenjerie intima in vizunea Penelope Cruz

Tags: marketing, penelope cruz, javier bardem, agent provocateur, reclama zilei

Penelope Cruz si-a facut debutul regizoral cu acest spot de cinci minute pentru L'Agent – linia de produse pe care a creat-o impreuna cu sora ei, Monica Cruz, pentru Agent Provocateur.
Actorul Miguel Angel Silvestre joaca rolul unui agent nebarbierit la modul trendy, vesnic imbufnat. El este si purtatorul unei perechi de ochelari ce-i permite sa le vada in lenjerie intima pe toate femeile de la petrecerea unde este invitat. Numai barbatii raman complet imbracati, desi si ei sunt imbufnati asemeni eroului clipului.
 
Este uluitor numarul de trupuri si parti ale trupului pe care le vizualizeaza Silvestre. Atat de multe, incat nu o poate nimeni acuza pe regizoare de pornografie. Clipul arata steril, jucand un rol pur estetic.
 
Toate cliseele utilizate, de la petrecerea decadenta, ochelarii cu raze X, finalul obosit de special lucreaza totusi in favoarea clipului, caci pare familiar si totusi proaspat. 
 
Penelope nu a ezitat sa-si puna intreaga familie la munca: o foarte insarcinata Monica, sora, apare intr-un neglije, iar Javier Bardem, sotul, apare la sfarsit pentru a ne da de stire ca totul a fost doar un vis. Inspirat, nu?!
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016