Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reclama zilei: Secretul transformarii totale de la Kia

Tags: marketing, reclama zilei, kia, kia soul, reclame cu animale, reclame premiate

Reclamele la brandul Kia cu hamsteri sunt o specie foarte rara: avem o campanie care are toate elementele necesare sa ne faca s-o uram, dar pe care nu ne putem abtine sa n-o iubim.
Animalele care trec printr-o schimbare de look radicala, odata cu brandul, se misca elegant, iar filmarea este atenta la detaliu. De fapt, spoturile sunt atat de bine realizate, incat nu te poti abtine sa nu bati ritmul muzicii cu piciorul si chiar iti inabusi un zambet care incearca enervant sa se intinda pe toata fata.

In cele din urma, poate ar fi bine sa te relaxezi si sa te bucuri de ceea ce vezi.

Kia se bucura cu siguranta. Campania a castigat premiile Effie si premiul Nielsen pentru reclama anului la masini, adunand si miliaone de vizualizari pe YouTube.

Exista motive intemeiate pentru care clipul de fata este al cincilea in serie. Ar fi putut fi cel mai bun, daca nu ar fi fost plin de clisee. El promoveaza noua masina Soul, care va fi lansata in 2014 si care a fost complet remodelata.

In mod normal, o reclama de acest gen ar folosi un cantec rock pe fundal, poate ceva gen "Eye of the Tiger". Dar aici avem de-a face cu "Applause" al lui Lady Gaga, simbioza dintre genuri fiind perfect sincronizata, caci spotul a avut premiera TV odata cu Gala Premiilor Video Music Awards, imediat dupa ce Lady Gaga a interpretat melodia live.

Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016