Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Surpriza pentru utilizatorii Gmail: cum afli cand sunt citite e-mail-urile pe care le trimiti

Tags: extensie streak, schimbare intefata email, interfata gmail, extensie browser, extensie gmail,

Un start-up din San Francisco a dezvoltat o extensie pentru browserul Google Chrome si Safari, care schimba fata e-mailului.
Interfata e-mail-ului va fi schimbata in curand, printr-o extensia a browserului Google Chrome si Safari, dezvoltata de o companie din San Francisco.

Extensia dezvoltata pentru cele doua browsere, unele dintre preferatele utilizatorilor de internet, va permite celor care trimit e-mailuri sa vada cand acestea sunt citite.

Streak, compania care a dezvoltat sistemul care ii va anunta pe utilizatori in momentul in care e-mail-urile trimise au fost deschise de catre destinatari, functioneaza cu contul de Gmail.

O alta noutate pe care o aduce aceasta extensie este ca utilizatorii, nu numai ca vor afla cand le-au fost deschise mesajele, ci vor afla si destinatia in care se afla destinatarii e-mail-ului lor.

Asadar, extensia functioneaza si ca o harta care furnizeaza informatii in timp real.

Cand userul trimite un e-mail folosind Streak, apare simbolul unui ochi, iar in momentul in care destinatarul deschide e-mail-ul, simbolul devine verde. Pentru a functiona, aplicatia nu trebuie sa fie neaparat instalata si de catre destinatar, astfel, acesta din urma nici macar nu va afla ca este urmarit.

Aceasta nu este prima aplicatie de acest tip. Bananatag functioneaza pe acelasi principiu, dar este un serviciu care costa si nu dispune de posibilitatea localizarii destinatarului.

Streak, in schimb, este deocamdata gratuit, iar creatorii sai spun ca il vor mentine asa, atata timp cat este inca in stadiul de dezvoltare.


Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 3.75 din 5 - 4 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016