Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Twitter a cumparat aplicatia pentru telefoane inteligente Cover

Tags: achizitii twitter, aplicatia cover, cover twitter

Platforma de microblogging Twitter a achizitionat Cover, o aplicatie care permite afisarea pe telefoanele inteligente a unei pagini de deschidere personalizate, au anuntat cele doua companii.
"Bine ati venit in echipa coverscreen", se afirma intr-un mesaj publicat luni pe conturile platformei Twitter.
 
Intr-un alt mesaj, publicat pe propriul site, Cover precizeaza ca s-a alaturat echipelor de la Twitter "pentru a-si duce ideile si mai departe", precizand ca in viitorul apropiat aplicatia va ramane disponibila in magazinul online Google Play.
 
Cover a fost lansata in octombrie 2013. Aplicatia, care se adreseaza posesorilor de telefoane mobile ce functioneaza cu sistemul Android, dezvoltat de Google, "invata" obiceiurile de consum - in termeni care tin de aplicatiile preferate - ale utilizatorului. 
 
Astfel, Cover inlocuieste pagina de deschidere standardizata a sistemului Android si afiseaza aplicatiile pe care utilizatorul le foloseste cel mai des in timpul zilei.
 
Aplicatia proceseaza toate aceste informatii online, datele transmise fiind criptate. Utilizatorii pot folosi, optional, si un cont de email pentru autentificare, in acest caz fiind permisa si sincronziarea profilurilor create.

 
Autor: Mihai Georgescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016