Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Un roman l-a dat in judecata pe Mark Zuckerberg

Tags: mark zuckerberg, facebook, social media, acuzatii zuckerberg

Un antreprenor imobiliar de origine romana, care locuieste in California, l-a dat in judecata pe Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, chiar de ziua sa de nastere.
Mark Zuckerberg a platit peste 43 de milioane de dolari, in tranzactii separate, pentru a achizitiona patru case si terenuri din jurul proprietatii sale din Crescent Park, din orasul californian Palo Alto, la sfarsitul anului 2012 si in 2013, dupa ce a aflat ca un dezvoltator imobiliar intentiona sa construiasca un bloc de locuinte pe unul dintre loturile din spatele resedintei sale,  potrivit publicatiei San Jose Mercury News.
 
Mircea Voskerician, dezvoltatorul acestui proiect, spune ca miliardarul american, caruia i-a vandut unul dintre loturi, in schimbul promisiunii de a-l ajuta in afacerile sale viitoare, prezentandu-l unor oameni bogati care ar fi vrut sa isi cumpere locuinte de lux, nu si-a respectat promisiunea.

Mircea Voskerician a depus o plangere in justitie, la inceputul lunii mai, la Curtea Superioara din Santa Clara County. Avocatul lui Mark Zuckerberg spune ca procesul este "lipsit de integritate", intrucat miliardarul i-a platit lui Voskerician 1,7 milioane de dolari pentru proprietatea de pe Hamilton Avenue, aflata in spatele resedintei sale.

Ambele tabere din acest proces sunt de acord cu ipoteza potrivit careia Mircea Voskerician facuse deja o oferta pentru proprietatea de pe Hamilton Avenue, pe care fostul proprietar al acesteia o acceptase. Voskerician spune ca l-a contactat pe Zuckerberg si i-a propus sa ii vanda o parte din acel lot, pentru ca magnatul sa isi creeze astfel o "zona tampon" mai mare intre casa lui si blocul pe care antreprenorul de origine romana urma sa il construiasca.

In schimb, Zuckerberg s-a oferit sa cumpere drepturile legale pe care Voskerician le detinea asupra proprietatii de pe Hamilton Avenue, pentru a putea sa achizitioneze apoi intregul lot in nume propriu, scrie Mediafax.



Autor: Mihai Georgescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016