Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Foloseste instrumente SEO pentru optimizarea site-ului

Tags: seo, sem, instrumente seo, google adwords

Search Engine Optimization sau optimizarea pozitionarii la cautare, este o subcategorie a marketingului SEM (marketing pe motoarele de cautare) si reprezinta procesul de perfectionare a vizibilitatii paginilor web in rezultatele oferite de motoarele de cautare.
O problema des intalnita in randul celor care doresc sa faca bani de pe urma marketingului de tip SEM este aceea ca adauga in mod continuu continut nou pe site-urile lor, iar atunci cand nu vad nicio crestere semnificativa a traficului, se intreaba unde anume au gresit. Cu toate ca nu observa nicio schimbare, acestia continua sa faca aceleasi lucruri.
 
In primul rand, trebuie sa intelegem ca SEO-ul se bazeaza pe trei factori principali: cuvintele cheie, meta tag-urile si backlink-urile. Si cu toate ca ati putea crede ca stati bine la acest capitol, adevarul este ca aveti nevoie de ajutor.
 
In timp ce multi oameni incearca sa ghiceasca sau sa stabileasca singuri ce anume nu functioneaza, o varianta mult mai buna ar fi utilizarea unui instrument specializat care sa descopere cat de optimizat este cu adevarat site-ul respectiv.
 
Iata cateva dintre cele mai utile astfel de instrumente, disponibile online:
 
Google AdWords
 
SEO Quake

S
EO Moz

X
ML Sitemaps

F
eed Compare

S
EO for Firefox

S
EODigger

T
ouch Graph
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016