Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 35 de greseli antreprenoriale din care sa inveti pentru o afacere prospera!

Tags: afaceri faliment, mici afaceri, afaceri, greseli afaceri, greseli antreprenoriale

Greselile sunt la ordinea zilei si sunt foarte vizibile atunci cand la mijloc sunt bani, energie multa, investitii serioase, timp si eforturi multe depuse pentru realizarea unui proiect important. Mai ales cand discutam despre o afacere, greselile comise costa enorm, si pe angajati si pe initiatori, si pe investitori si nu numai.
In mod real, ni se tot spune faptul ca din greseli inveti cel mai mult. Si nimeni nu are de gand sa conteste acest lucru. Ce este demn de mentionat este faptul ca orice greseala aduce o serie larga de informatii valoroase care sa te ajute sa determini ce comportament nu este benefic pentru afacere, ce modificari sa aduci, ce schimbari trebuie sa se produca pentru ca o afacere sa isi reia cursul cel bun.

Dar ce trebuie sa intelegem este ca, de multe ori, cand stam de vorba cu cei mai experimentati decat noi, aflam despre greseli pe care acestia le-au comis. Si invatam din ele, fara sa le simtim efectele pe pielea noastra si in cadrul afacerilor noastre. Si este mult mai bine asa, credeti-ne pe cuvant.

Pentru cei care vor sa afla unele dintre cele mai mari greseli antreprenoriale, un ghid esential vine la dispozitia tuturor: "Top 35 greseli fatale facute de antreprenori. De ce dau faliment micile afaceri"

Este un ghid care va ajuta sa invatati din greselile altora. Daca vreti, este un ghid care va ajuta sa economisiti timp, energie, multi bani si nervi irositi! Va ofera informatii referitoare la istoria antreprenoriatului si a start-up-urilor, la pozitionarea afacerilor mici din Romania, povesti ale afaceristilor care au pornit de jos, reguli de aur pe care le respectam pentru o afacere prospera, solutii pentru diverse probleme de care te poti lovi in mediul de afaceri.

Ghidul "Top 35 greseli fatale facute de antreprenori. De ce dau faliment micile afaceri" se afla aici>>>
Autor: Adela Simonescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016