Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Consultanta gratuita! Special pentru tine!

Tags: call center, consultanta, telesales, telemarketing, vanzare prin telefon, cercetare de piata, calificare baza de date, retentie clienti,

Anul 2012 incepe bine pentru tine. Iti oferim chiar azi consultanta gratuita cu ajutorul careia vei reusi sa cresti profitul, vanzarile, cifra de afaceri, satisfactia clientilor.
Scrie-ne chiar acum la office@tandemcallcenter.ro si iti oferim GRATUIT cea mai buna solutie de call center pentru afacerea ta!

Contacteaza-ne acum deoarece ai garantia ca vom gasi pentru orice tip de afacere cea mai buna metoda prin care sa cresti profitul, vanzarile, cifra de afaceri, satisfactia clientilor.

Misiunea noastra este aceea de a iti oferi sprijin in optimizarea costurilor, în cresterea si eficientizarea bussiness-ului tau, in maximizarea satisfactiei clientilor tai. Existam pentru a iti aduce vanzari mai mari pentru costuri mult mai mici, pentru a atinge impreuna EXCELENTA SI PERFORMANTA!

TESTEAZA-NE ! GRATUIT!

Scrie chiar acum un email la office@tandemcallcenter.ro si in maxim 48 de ore vei primi un raspuns din partea noastra cu solutia perfecta pentru afacerea ta.

Despre Tandem Call Center:

- 60 de agenti atent selectati, bine motivati, in continuu instruiti. Agenti dedicati si specializati pentru a face vanzari
- Echipa manageriala profesionista cu peste 10 ani experienta in domeniu: specialisti in telesales, telemarketing, traineri cu experienta internationala, practicieni
- Tehnologia de ultima generatie folosita pentru atingerea obiectivelor dumneavoastra si pentru garantarea celor mai bune rezultate
- Cultura organizationala prin care ne bazam pe calitate si nu pe cantitate
- Dorinta de a obtine succesul prin intermediul angajatilor, prin contributia fiecaruia dintre ei dar mai ales prin lucrul in echipa
- Si nu in ultimul rand, ce ne diferentiaza pe piata, suntem un Call Center creat special, dedicat vanzarilor

Serviciile tale:

Telesales & Telemarketing:

Pentru ca va doriti sa vindeti mai mult si cu costuri cat mai mici sunteti invitati sa ne contactati chiar acum pentru a pune impreuna la punct strategia campaniei dumneavoastra de telesales. Deviza noastra este ca absolut toate produsele si serviciile pot fi vandute eficient prin telefon. Si cel mai important lucru pentru dumneavoastra este faptul ca costurile sunt direct proportionale cu incasarile.

Customer Care & Customer Support:

Cu totii stim ca un client nemultumit va transmite catre alti 10 oameni nemultumirile lui si ca un client multumit va va recomanda unui singur om. Tocmai de aceea Tandem Call Center se ocupa ca dumneavoastra si afacerea dumneavoastra sa aibe numai clientii din a doua categorie, adica CLIENTI MULTUMITI SI PE DEPLIN SATISFACUTI. De ce? Pentru ca un cuvant spus cum si cand trebuie va aduce excelenta pentru compania dumneavoastra. Contactati-ne chiar acum. Garantam excelenta!

Cercetare de piata:

Pentru ca vreti sa stiti cine sunt clientii vostri, ce vor ei, cat de satisfacuti sunt ei de produsele si serviciile oferite de dumneavoastra. Tandem Call Center organizeaza toata aceasta treaba pentru dumneavoastra. Va livram direct raspunsul la situatiile de care sunteti direct interesati. Contactati-ne acum pentru a pune la punct alaturi de un sociolog campania dumneavoastra.

Generare leaduri & Stabiliri intalniri:

Afacerea dumneavoastra este in continua crestere. Pentru a avea mai multi clienti care sa va aduca bani, aveti nevoie de mai multe contacte. Tandem Call Center va ajuta chiar acum sa aveti acele contacte si va stabileste intalniri garantate cu persoanele tinta ale businessului dumneavoastra.

Colectare de creante:


Stim cu totii ca sunt anumiti clienti care nu platesc cand trebuie, cateodata chiar deloc, serviciile prestate de dumneavoastra sau produsele livrate de dumneavoastra. Acesti bani “pierduti“ pentru unii, pot face diferenta pentru orice afacere. Tandem Call Center va gaseste acei bani si vi-i returneaza. Eficienta este garantata.

Retentie Clienti:

Va costa de 10 ori mai mult sa aduceti un client nou decat sa pastrati un client pe care deja il aveti. Tocmai din acest motiv alegeti echipa noastra pentru a se ingriji de retentia clientilor deja existenti. Pentru ca va garantam performanta .

Mystery Calls:

Un manager bun este acela care si verifica cum sunt puse in aplicare dispozitiile lui. Trebuie sa va asigurati intotdeauna ca angajatii dumneavoastra respecta «misiunea « companiei. Cum puteti evalua angajatul in cel mai obiectiv mod? Fara sa stie, lucrand in mod normal. Noi va ajutam sa va evaluati personalul din acest punct de vedere. Contactati-ne acum si aveti garantia succesului .

Up & Cross Selling:

Incepand de acum veti vinde mai mult si mai bine, folosind serviciile noastre de telesales. Tandem Call Center va ajuta in planificarea campaniei dumneavoastra de la A la Z. Si totul este garantat. Platiti doar pentru ceea ce vindeti!

Consultanta, training si coaching pentru contact centere:


15 ani de experienta in business, 10 ani de experienta in telesales, telemarketing, customer care si call centere. Si dumneavoastra puteti beneficia acum de experienta acumulata de noi. Oferim trainguri interactive pentru angajatii firmei dumneaovastra, coaching pentru agenti si pentru manageri. Consultanta pentru punerea la punct a unui call center performant. Contactati-ne acum pentru a va propune cea mai buna solutie.

Veniti chiar acum sa ne cunoasteti.
Contactati-ne acum si aveti garantia ca va vom oferi cea mai buna solutie pentru afacerea dumneavoastra.


office@tandemcallcenter.ro

www.tandemcallcenter.ro



Autor: Alex Dinu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016