Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pustiul tau da BAC-ul in vara? S-au lansat audiobook-urile care ii pot aduce 10 la Romana!

Tags: bac la romana, bac 2013 romana, bac 2013, audiobook bac romana

Daca s-ar da maine bacul, 76 de procente dintre participanti ar pica ... cu brio! Nu glumim deloc. Aceasta este concluzia simularilor din februarie si acest aspect ii pune pe jar pe parintii care au copii ce vor da bacul in vara.
O veste buna este ca s-a lansat programul audio care ii poate aduce copilului tau un zece corect la proba de Limba si Literatura Romana. Cum? Simplu, cu ajutorul cartilor digitale. In mod real, trebuie sa luam in considerare faptul ca memorarea eficienta si fixarea unor notiuni clare in memorie se pot efectua cu mare eficienta cu ajutorul componentelor audio.

Pentru cei interesati, audiobook-ul pregatitor pentru proba de romana la BAC este disponibil si aici si contine explicatii, comentarii si exemplificari audio privind operele literare prevazute in programa de examen la limba si literatura romana 2013. De asemenea, audiobook-ul vine la pachet cu un BONUS: 10 trucuri pentru succes garantat la examen!

In primul rand, trebuie sa tinem cont de faptul ca audiobook-ul de fata ofera tematici grupate pe categorii, usor accesibile, prin selectare punctuala, comentarii, explicatii, exemple, subiecte rezolvate, discutii pe marginea solutiilor oferite.

Pe scurt, iata principalele avantaje pentru copilul dvs:

- toata materia de limba romana la-ndemana, structurata, explicitata si exemplificata;
- accesarea fisierelor se face usor si punctual, in functie de subiectul vizat, ori de cate ori este nevoie pana la memorarea subiectelor;
- fixarea materiei se poate face esalonat, in orice moment considerat propice absorbtiei si retentiei de informatii specifice;
- formatul de fisier audio permite accesarea anumitor zone cerebrale, in anumite momente considerate optime pentru asimilarea informatiilor primite.

Ghidul audio este disponibil aici <<< Cum sa iei bacul la romana cu brio!>>>
Autor: Adela Simonescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 3.83 din 5 - 6 voturi.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

andrei 24-Iun-2016 16:36:34
Buna ziua, la ce pret sunt comentariile audio?

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016