Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Secretele Feng Shui pentru prosperitate deplina! Esti sceptic?

Tags: feng shui, tehnici feng shui, secrete feng shui

Expertii in Feng Shui ne spun ca o simpla vaza cu flori aranjata intr-o anumita pozitie, cateva modele vechi in casa, patul asezat intr-un anumit loc din camera, toate acestea si nu numai, sunt modificari simple si cu rezonanta in mersul vietii nostre. Cu alte cuvinte, o simpla modificare de acest fel ne poate schimba viata la 180 de grade!
Si sunt multi sceptici, cu siguranta, persoane care nu cred in Feng Shui, aceasta arta care ne poate aduce dragoste in viata, liniste in familie, sanatate de fier, bogatie si prosperitate in afaceri, cariera si in viata personala.

In fapt, arta Feng Shui poate sa aduca beneficii unui set larg de persoane. Si tocmai pentru acestia s-a lansat ghidul "Secretele Feng Shui - Ghid practic". Ghidul explica ce recomandari Feng Shui exista pentru:

- atrage dragostea in viata ta
- o sanatate de fier
- amenajarea casei
- imbunatatirea relatiilor la locul de munca
- cariera
- atragerea prosperitatii
- amenajarea gradinii

Ghidul "Secretele Feng Shui - Ghid practic" iti spune si cum sa atragi prosperitatea cu doar 5 trucuri feng shui, cum sa iti faci o gradina proprie feng shui in apartamentul tau, cum sa iti imbunatatesti starea de sanatate, cum sa atragi norocul de partea ta, cum sa iti organizezi dulapul conform feng shui, cum sa ai parte de un somn linistitor si nu numai.

Nu in ultimul rand, ghidul iti explica si cum sa speculezi filosofia fenb shui privind anul 2013, anul sarpelui de apa, in avantajul tau!

Asa ca daca simti ca lucrurile nu merg asa cum trebuie in viata ta, poate ca solutia este mai simpla decat pare. Poate ca pur si simplu trebuie sa iti pui ordine in lucruri ca sa poti sa iti pui si ordine in viata!

Ghidul practic "Secretele Feng Shui" este disponibil pentru vanzare si aici >>>>

Autor: Adela Simonescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016