Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 cai sigure spre fericire

Tags: fericire, cale spre fericire, relatii de calitate, intelepciune, sanatate, pasiune, cum sa fii fericit

Care este calea cea mai sigura spre fericire? Cei mai multi oameni intelepti sustin ca este sa te bucuri de micile placeri ale vietii, sa cultivi relatii de calitate, sa iti imbogatesti cunostintele si sa dezvolti noi aptitudini, sa faci ceea ce iti place cu adevarat si sa ai grija de sanatatea ta.
1. Invata in mod continuu
Pentru a fi fericit, trebuie sa cresti in permanenta, iar cea mai buna metoda de dezvoltare este prin invatare. Nu inseamna ca trebuie sa te inscrii la 5 facultati si sa petreci 3 ore pe zi citind. Inseamna doar ca este important sa inveti ceva nou in fiecare zi, sa te educi sa iesi mereu din zona de confort, sa ai mintea deschisa si sa adopti idei si perspective noi. Invatarea trebuie sa fie continua. Chiar daca nu ti se pare ca toate aceste nimicuri inseamna mare lucru acum, chiar acestea te vor ajuta sa devii o persoana mai interesanta, mai inteleapta si mai intelegatoare.
 
2. Dezvolta relatii autentice, de durata
Imagineaza-ti ca ai avea tot ce iti doresti. Ai fi fericit daca nu ai avea pe nimeni cu care sa impartasesti toate aceste lucruri? Relatiile autentice pe care le dezvoltam cu cei din jur reprezinta cea mai importanta sursa de fericire. Nu uita sa cultivi aceste relatii. Ia-ti timp pentru a te bucura alaturi de cei dragi. Fara oamenii la care tii cu adevarat, nu ai cum sa fii fericit, oricat de bogat sau faimos ai deveni.
 
3. Urmeaza-ti pasiunea
Chiar daca viata ta nu este perfecta, cu siguranta ai o pasiune sau un vis ascuns. Daca nu iti stabilesti niciun obiectiv concret si realizabil, vei ramane pe loc si vei incepe sa te simti captiv in propria viata. Singura cale de scapare este sa iti stabilesti un obiectiv si sa lucrezi la indeplinirea acestuia. Nu putem controla ce ni se intampla in viata, insa atunci cand avem o tinta, cand stim incotro ne indreptam, ne este mult mai usor sa atingem succesul si sa fim fericiti. Oricare ar fi pasiunea ta, incepe sa faci ceva chiar acum. Chiar si cea mai lunga calatorie incepe cu primul pas.
 
4. Ai grija de sanatatea ta
Ai un singur corp, iar odata ce l-ai „stricat” nu mai poti face nimic. Cunoastem deja ce alimente ar trebui sa consumam pentru a ramane sanatosi. Evita consumul de substante periculoase si alimente nesanatoase si incepe sa faci exercitii fizice in mod regulat. Chiar daca ti se va parea dificil la inceput, nu uita ca orice obiecei se informeaza in mai putin de o luna de zile si ca iti vei multumi mai tarziu pentru alegerea facuta.
 
 Sursa: Pick The Brain
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016