Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Acest e-mail i-a obtinut unui absolvent Stanford un job important

Tags: absolvent, standford, business, foursquare, job

Acum doi ani, studentul la Facultatea de Business din cadrul universitatii Stanford, Tristan Walker, le-a trimis din senin cofondatorilor Foursquare, Dennis Crowley si Naveen Selvadurai, un e-mail in care le cerea un job, scrie Business Insider.
Astazi, Tristan este directorul departamentului de business development la Foresquare (companie care a dezvoltat o aplicatie pentru telefoanele inteligente, prin care utilizatorul gaseste cele mai apropiate baruri, cluburi sau restaurante (printre alte obiective definite), impreuna cu pozele si recomandarile facute de clientii utilizatori de Foursquare). In timpul mandatului sau a construit parteneriate cu marci importante, cum ar fi Bravo, MTV, CNN, New York Times, NBA si Starbucks.
 
Pentru a sarbatori doi ani de la trimiterea e-mail-ului, Tristan a publicat textul e-mail-ului pe blogul sau personal, adaugand si cateva comentarii:
 
"Astazi se implinesc doi ani de cand am trimis primul e-mail catre Dennis si Naveen (Doamne, ce tocilar eram!). Naveen le-a reamintit celor din echipa de moment si m-am gandit sa public si eu pe blog. Cum s-au mai schimbat timpurile!
 
Salut, Dennis si Naveen,

Ce faceti? Sper ca sunteti bine!

Ma numesc Tristan Walker si sunt student in primul an (intru in al doilea) la Stanford Business School (m-am nascut la New York). Admir ce ati construit voi doi si sunt extrem de incantat in legatura cu tot ceea ce ati planuit pentru FourSquare. Este un serviciu grozav, grozav.

Mi-ar placea sa stau cu voi de vorba la un moment dat, daca sunteti disponibili, despre FourSquare. Anul acesta incerc sa dau o mana de ajutor si sa invat de la oameni de la care am ce invata. Dennis, tu ai lucrat la Google si Dodgeball, tu Naveen, la Sun si avand in vedere experienta ta in inginerie, stiu ca pot invata foarte multe de la amandoi.

Inainte de a merge la scoala de business, am lucrat pe cam doi ani pe Wall Street si nu mi-a placut deloc! M-am mutat la Bay/Stanford pentru a-mi urma pasiunea in antreprenoriat si startup. Primavara asta am avut sansa de a lucra in calitate de practicant la Twitter si am invatat o multime de lucruri. Mi-am intarit convingerea ca vreau sa lucrez la un startup de care sunt pasionat si FourSquare este unul dintre ele. Cred in el.

Stiu ca probabil sunteti coplesiti de cereri de genul asta, dar am zis ca merita sa incerc. Va asigur ca sunt umil si infometat! Dati-mi de stire daca vreti sa discutam mai multe.

Astept cu siguranta sa aflu vesti de la voi.

Ramaneti la fel de grozavi!

Tristan
@tristanwalker

———————————————————————-
tristan j. walker |  mba class of 2010
stanford graduate school of business"

 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016