Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afla cum iti poti revolutiona pagina web

Tags: pagini web, site personal, inregistrare trafic, smartphone si tableta

Este designul web la fel de atractiv la fel cum era acum cinci ani? Iata care sunt semnele care te anunta ca este timpul sa faci anumite schimbari la pagina ta web.
1. Ai achizitionat un domeniu foarte atractiv

Doameniu pe care tocmai l-ai achizitionat este unul de mare interes. Daca vechea ta pagina web nu pune in valoare domeniul pe care il detii, trebuie sa faci anumite schimbari pentru a putea inregistra un anumit succes. Nu poti risca sa iti pierzi investitia, alege sa ii faci imbunatatiri site-ului pe care il detii in momentul de fata.

2. Site-ul actual are foarte multe pagini

Tehnologia a avansat foarte mult in ultimii ani. Site-urile cu multe pagini nu mai sunt in "trend", deoarece sunt foarte greu de urmarit. Pentru a putea avea un site cu un trafic cat mai mare trebuie sa creezi o pagina web asemenea unei brosuri, care sa contina cateva detalii despre orice amanunt care sa aiba legatura cu domeniul din care face parte pagina web.

3. Imaginile nu inspira nimic

Un lucru mult mai important decat textul in sine il reprezinta imaginile. Imaginile pe care le folosesti trebuie sa fie mai graitoare decat orice text pe care l-ai putea alege. Trebuie sa alegi imagini care sa inspire si sa motiveze persoanele care acceseaza site-ul tau.

4. Site-ul actual nu arata foarte bine pe telefonul mobil

Datorita faptului ca tehnologia a avansat foarte mult si oamenii folosesc smartphone-uri si tablete, site-ul tau trebuie sa aiba o structura potrivita, atat pentru afisajul pentru laptop dar si pentru smartphone si tablete. In ziua de astazi, stirile si site-urile sunt accesate mai mult de pe telefon decat de pe calculatoare.

5. Performantele site-ului tau actual nu sunt foarte mari

Este foarte posibil ca traficul inregistrat de site-ul tau in momentul de fata sa nu fie foarte mare din cauza faptului ca nu ai respectat amanuntele de mai sus. Pentru a imbunatati performantele site-ului tau incearca sa tii cont de sfaturile anterioare, dar si de comentariile oferite de cei care iti urmaresc site-ul. 


Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016