Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum ar fi daca ai putea citi o carte pe zi?

Tags: citire rapida, cum sa citesti rapid, tehnici de citire rapida

Ar fi bine de tot! Aceasta este realitatea. Ne-ar placea la nebunie sa putem citi cate o carte pe zi, nu pe saptamana, asa cum facem in mod normal. Va dati seama cat de multe cunostinte am putea absorbi? Ar fi fantastic de palpitant. In fiecare zi o noua drama, o comedie, aventura, mister...
Sau poate va incanta sa cititi cate o carte de specialitate la fiecare doua zile... Asa am putea sa invatam mai mult decat ne-am imaginat vreodata ca se poate.

Interesant este ca japonezii deja au inceput sa faca acest lucru. In scoli se predau cursuri de citire rapida. Asa se face ca elevii lor reusesc sa citeasca cu o viteza uimitoare si reusesc sa absoarba informatii incredibile in timp record.

Si mai fascinant este ca si noi putem face acelasi lucru. Avem deja ghiduri care te invata cum sa citesti rapid. Nu sunt povesti, nu sunt scheme stranii. Sunt doar sfaturile de care sa tii cont ca pana maine sa poti sa citesti o carte si sa retii tot ce este important!


Mult succes, lecturi fantastice si aventura placuta in lumea citirii rapide!


Detalii complete despre tehnicile de citire rapida aici >>>



Autor: MarketingPortal.ro


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016