Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Imbunatateste-ti brandul personal in doar doua minute

Tags: brand, e-mail, semnatura, parteneri, facebook, inbox

Cand vine vorba de construirea brandului personal, Facebook, Twitter si LinkedIn sunt intotdeauna privite cu multa ingaduinta digitala. Si totusi, majoritatea partenerilor tai de afaceri, cei carora le scrii zilnic, formeaza cea mai importanta retea de socializare in care esti implicat.
Nu trebuie deci sa te mire cand iti vom spune ca este nevoie sa-ti actualizezi experienta din inbox. Exista istrumente ca Smartr care te ajuta sa personalizezi e-mail-ul, adaugand poze, titluri si un istoric al adreselor din agenda. Tout iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie pentru a urmari mesaje, dar si pentru a le planifica. Ce le lipseste insa majoritatii oamenilor este o semnatura memorabila.
 
Aceasta valoroasa piatra pretioasa de la finalul fiecarui mesaj sufera adesea de prea multa sau prea putina informatie (scenariul cel mai teribil fiind, desigur, lipsa semnaturii). 
 
Daca esti intr-o pozitie manageriala, trimiti peste 200 de e-mail-uri pe zi si ignori acest instrument simplu de marketing, pierzi multe sanse.
 
Iti oferim cativa pasi simpli care sa te ajute sa-ti pui mai bine in valoare brandul personal si sa le oferi contactelor tale continutul de care au nevoie pentru a te gasi, offline sau online.
 
Adauga link-urile catre retelele de socializare unde ai conturi
Cand iti construiesti un brand personal, este o idee grozava sa faci legatura cu retelele pe care esti activi, chiar in cadrul semnaturii din e-mail. Cei mai multi experti recomanda patru pana la sase randuri maximum pentru a fi alocate semnaturii, asa ca trebuie sa te incadrezi in acest spatiu si cu datele traditionale de contact. Daca vrei sa folosesti simboluri iconice ale site-urilor, nu te sfii, dar nu pune prea multe poze si culori. Doua-trei profiluri evidentiate e suficient. Asigura-te ca profilurile sunt optimizate conform gusturilor audientei profesionale. Cu alte cuvinte, nu face link catre pagina de Facebook, daca pozele de pe plaja din Hawaii sunt inca publice.
 
Fii original
WiseStamp te ajuta sa-ti condimentezi mesajele cu continut dinamic, cum ar fi ultima postare pe Twitter sau cea mai recenta postare pe blog.
 
Creeaza un context
Majoritatea semnaturilor ofera diverse cai prin care poti fi contactat. Guy Kawasaki isi incurajeaza recipientii sa interactioneze cu el pe Google+.  Ce e insa si mai important, sub informatiile privind adresa, sugereaza ca e-mail-ul este cea mai indicata modalitate de a-l interpela. In traducere libera, daca stai mai mult pe Facebook decat pe Twitter, indica acest lucru.

 
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016