Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Moduri distractive de a spune 'trimis de pe smartphone'

Tags: marketing, email, iphone, telefon inteligent, dispozitiv mobil

Ai primit nenumarate emailuri care se termina cu "sent from mu iPhone" sau cu ai alta semnatura de mobile email. Indiferent ce parere ai despre aceste semnaturi generice, ele servesc unui scop precis.
Cand comunici cu clientii si contactele business de pe teefon, risti sa trimiti emailuri cu greseli de formatare si cuvinte gresite. Mesajul tau suna abrupt, si nu prietenos. Iar semnatura ii face pe oameni sa inteleaga de ce. Ai scris pe telefon! 
 
Totusi, exista moduri mai creative de a le spune contactelor ca folosesti un dispozitiv mobil pentru a comunica cu ele. 
 
Da vina pe tehnologie.
 
Anumite caracteristici ale telefonului, cum ar fi autocorectarea sau recunoasterea vocala sunt menite sa ne faca viata mai usoara. uneori insa fac exact opusul. Colegii si clientii tai pot empatiza cu tine, asa ca adauga o nota la final in care le spui ce s-a intamplat.
 
Semnaturile tale pot, de exemplu, sa fie cam asa: „Scuzati greselile de scriere. Al naibii autocrect”, „Trimis de pe un telefon inteligent obisnuit. Daca vedeti greseli, de vina este recunoasterea vocala” Sau „Trimis de pe iPhone. Eventualele greseli sunt intentionate”.
 
Spune ca nu stii sa folosesti un smartphone.
 
Uneori nu este vina telefonului. Uneori este, pur si simplu, foarte greu sa comunici in timp ce esti pe drum cu un dispozitiv atat de mic.
 
Ce fel de mesaje poti folosi: „trimis de pe iPhone-ul mereu care aproape mereu scrie gresit”, „trimis de pe telefonul meu; daca apar greseli de scriere voi fi foarte dezamagit”, „telefonul meu inteligent este chiar stupid uneori. Scuze pentru greseli”.
 
Fa glume.
 
Nu trebuie neaparat sa mentionezi tipul de dispozitiv folosit, pentru ca oamenii sa inteleaga despre ce e vorba. Poti sa faci o mica gluma care sa le spuna ca trimiti un email de pe mobil: „trimis via porumbel” sau „trimis de pe telefonul meu de 400 de dolari”. Ai gria ca sarcasmul sau ironia sa nu fie gresit intelese.
 
Sursa foto: www.sxc.hu
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016