Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Paper, viitorul agregator de stiri al Facebook

Tags: facebook paper, aplicatia paper, agregator de stiri, stiri personalizate

Facebook va lansa aplicatia Paper pana la sfarsitul lunii ianuarie, cu scopul de a oferi o interfata de publicatie stirilor, in functie de preferintele utilizatorilor.
Project Reader este numele de cod al agregatorului de stiri care intentioneaza sa concureze cu aplicatia iOS Flipboard, vazuta de utilizatori ca "reteaua de socializare a site-urilor de stiri".
 
Facebook Paper va agrega informatii din principalele publicatii internationale si va oferi utilizatorilor posibilitatea de a-si personaliza "Ziarul" in functie de propriile interese.
 
Reteaua de socializare a lui Zuckerberg isi propusese initial sa creeze o interfata noua pentru News Feed, insa aceasta va deveni un proiect separat, care va uni in aceeasi interfata de ziar sau revista, stiri si update-uri de status Facebook. 
 
Utilizatorii vor putea sa-si aleaga prin Facebook Paper sursele pe care vor sa le citeasca si ce subiecte sau nise ii intereseaza in mod special. 
 
Momentan nu se stie daca Facebook Paper va fi lansat ca o aplicatie pentru tablete si smartphone-uri sau ca un serviciu web pentru browsere.
 
Echipa care lucreaza la Paper este condusa de Chris Cox si de Mike Matas, fondatorul startup-ului Push Pop Press, achizitionat de reteaua sociala in 2011. Push Pop Press a creat carti interactive pentru iPad. Matas a lucrat initial pentru Apple.

 
Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016