Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 companii pentru care merita sa iti risti cariera

Tags: idei de afaceri, afaceri de succes, incheierea contractelor

Atunci cand decizi sa iti deschizi afacerea pe cont propriu trebuie sa iti asumi faptul sa trebuie sa iti risti cariera. Se spune ca daca nu risti nu castigi, asa ca trebuie sa te gandesti de doua ori inainte de a te hotari sa pui bazele unei noi afaceri.
Iata patru afaceri pentru care merita sa iti risti cariera:
 
1. Nasty Gal
 
Nasty Gal este o companie ce vinde haine vintage in mediul online, din Los Angeles. Firma a fost infiintata in anul 2006 si are aproximativ 100 de angajati. Pentru a pune compania pe picioare a fost nevoie de 49 de milioane de dolari, insa propietarii si-au recuperat banii inca de la inceput, avand in vedere ca aceasta companie a devenit una trece cele mai cunoscute din bransa.
 
2. Quirky
 
Quirky este o companie din New York mai putin obisnuita, deoarece este un magazin care confectioneaza prototipuri pentru a ajuta la vanzarea produselor reale pentru care sunt contactati. Compania a fost fondata in anul 2009 si are aproximativ 100 de angajati. Mai mult decat atat, pentru infiintarea companiei a fost nevoie de o suma de aproximativ 90 de milioane de dolari.
 
3. Snapchat
 
Snapchat este o companie din San Francisco care se ocupa de distribuirea pozelor facute de utilizatori, dupa cum spune chiar numele companiei. Firma a fost infiintata in anul 2011. Programul poate fi accesat de pe orice telefon de tip smartphone. Se pare ca incasarile celor care conduc firma ajung pana la suma de 8 milioane de dolari.
 
4. Stripe
 
Compania din California are doar 38 de angajati si a fost infiintata in anul 2010. Firma se ocupa cu platile online ale facturilor. Contractele incheiate cu diferitele companii au adus celor care detin compania un capital de aproximativ 38 de milioane de dolari.  

 
 
Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016